ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
ГрадътЖивотЗабавлениеКултураНовини

Най-добрият български ТЕС експерт с две безплатни лекции в Пловдив

Ценка Местанска ще участва във фестивала „Здравей, здраве“

Входът за него е безплатен, а събитието е част от календара на Пловдив – Европейска столица на културата

„Умът ни – приятел или враг! Иновативни техники за правилно програмиране на подсъзнанието!” и практически упражнения, медитации и мисловни модели успешно ежедневие ни представя в две отделни сесии най-добрият български ТЕС експерт – Ценка Местанска.

Животът ни е изпълнен със стрес, който влияе върху организма ни – физически, ментално и духовно. Стресът буквално спира добрата енергия, блокира я и не позволява на тялото да се бори с болестите, депресията, травмите.

ТЕС практиките, медитациите и правилните мисловни модели могат да ни помогнат да се освободим от стреса и да подредим живота си така, както ни харесва на нас. Не е трудно, но трябва да знаем как да го постигнем. Тайната за справянето с проблемите, за осъществяване на мечтите, за предпазване от болести, за щастлив и успешен живот ще ни разкрие г-жа Местанска по време фестивала.

Кога и къде? На 21 април, Цветница, един от най-красивите български празници.

Всички, които се интересуват от своето здраве, могат да станат част от едно специално събитие – фестивалът „Здравей, здраве”. Събитието е част от официалната програма на Пловдив – Европейска столица на културата 2019. Входът е свободен. А мотото на десетото, юбилейно издание е „Даровете на духа“.

Мястото е Дом на науката и техниката до Цар-Симеоновата градина, Пловдив.

За Ценка Местанска:

Ценка Местанска е дипломиран психолог, хомеопат (London Homeopathy College), ТЕС експерт, дипломиран специалист по аюрведа и китайска медицина. Терапевт по биофидбек. Ментор и мотиватор.

Работи с деца, спортисти, олимпийски отбори. Много известни родни звезди – актьори, музиканти, дори политици, са й се доверявали през годините.

 Ценка е специалист по ТЕС – техника на емоционалната свобода (учила в Лондон, при Master EFT Judi BYRNE и Richard Mark), а всяко издание на нейното „Шоуто на Це” е гледано хиляди пъти в интернет.

Семинарите й, посветени на любовното разочарование и начините да се справим с него, са буквално разпродадени за секунди. Справя се за супер кратко време с проблеми като паническа атака, стрес, burnout.

Често я наричат българската Луис Хей, защото е помогнала на много жени да се справят с различни здравни и емоционални проблеми. Помага на организма да възстанови своите здравословни вибрации и да се пребори сам с болестите.
Освен всичко това тя е прекрасна
бивша Мисис Баба, която поставя на първо място здравето и щастието на своите внуци, за които често се грижи. И бивша Бизнес дама на годината.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина